Over de excursie

Je wandelt anderhalf tot twee uur met een gids over het aangelegde plankierpad en het ruigenlaarzenpad. Tijdens de wandeling vertelt de gids je van alles over de geschiedenis, geologie, flora en fauna van het Verdronken land van Saeftinghe. Je leert van alles over het gebied terwijl het water opkomt. Wil je nog meer weten? Breng dan een bezoek aan het bezoekerscentrum. 

Draag laarzen of goed aan te snoeren schoenen. Neem schone kleding mee voor na de excursie. Je kleding kan vies worden. 

Deze wandeling is geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar.  Deelnemers zijn verplicht kennis te nemen van aanwijzingen, regels en voorwaarden en deze als zodanig na te leven. 

 

Kinderen lopen met laarzen door de modder

Tarieven & tijden

Volwassenen €8,00 p.p. Kinderen tot 16 jaar €4,00 p.p.  

Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, op vertoon van hun donateurspas, 50% korting voor twee volwassenen en nemen gratis twee kinderen tot 16 jaar mee.  

Starttijd
De excursie start om 11.30.

Meld je aan

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.