Over de excursie

Ook dit jaar staat er voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen een Paasexcursie op het programma. Naast dat je kunt genieten van het landschap en de ontluikende natuur, aangevuld met de verhalen van de gids, zal een lekkere paasversnapering niet ontbreken! De tocht duurt ongeveer 3 uur. 

Minimale leeftijd om aan deze tocht te kunnen deelnemen is 10 jaar. Een wandelstok is aan te bevelen. Deze zijn ook te huur in het bezoekerscentrum voor €2,-.  Draag laarzen of goed aan te snoeren schoenen. Neem schone kleding mee voor na de excursie. Je kleding kan vies worden. 

Wij vragen je om van tevoren de  aanwijzingen, regels en voorwaarden  te lezen en na te leven. 

Pasen in Saeftinghe

Tarieven & tijden

Volwassenen €15,00 p.p., kinderen van 10 tot 16 jaar €7,50 p.p. 

Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, op vertoon van hun donateurspas, 50% korting voor twee volwassenen en nemen gratis twee kinderen tot 16 jaar mee. 

Starttijd
De excursie start om 11:00 uur.

Meld je aan

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.