19
oktober

Paddenstoelen spotten in Oranjezon =VOL=

•  Begint om 14:00

Deze excursie is reeds helemaal volgeboekt.
Aanmelden is niet meer mogelijk.

Het is herfst, tijd voor paddenstoelen!
Oranjezon is een perfecte plek om nu de vele unieke paddenstoelsoorten te ontdekken. Tijdens deze wandelexcursie ga je onder leiding van een ervaren en enthousiaste paddenstoelen-expert op zoek naar deze herfstverschijnselen. Deelnemers zullen aangenaam verrast zijn. Niet alleen door de vele kleuren, vormen en zelfs geuren, maar ook door de vaak bijzondere namen!

Tip: het dragen van comfortabel zittende wandelschoenen is aan te raden. Controleer na je bezoek goed op teken.

Let op: honden zijn in dit gebied niet toegestaan.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan via onderstaand formulier.

Startpunt
Het plein voor de kleine expositie bij de entree van het gebied: Koningin Emmaweg 22, Vrouwenpolder. De entree bevindt zich aan het einde van een doodlopende weg die ligt aan de Koningin Emmaweg. Je kunt hier enkel lopend of met de fiets komen. Er is een fietsenstalling.
Parkeren kan aan het begin van die doodlopende weg, tegenover Uitspanning Oranjezon. Van daar is het ca. 7 minuten lopen.
Let op: dit is betaald parkeren.

Kosten
Volwassenen € 4,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,- p.p. Deze bijdrage moet worden voldaan via de automaat bij de entree; deze accepteert alleen muntgeld.
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap kunnen met max. 3 huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis deelnemen.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring