27
december

Oranjezon in Kerstsfeer

•  Begint om 10:00

We blijven nog éven in de kerststemming, en ontdekken wat de natuur daarin te bieden heeft! Denk bijvoorbeeld aan het rendiermos dat in Oranjezon groeit. En de dennen en sparren, met hun mooie vruchten. Benieuwd wat er nog meer te zien is? Ga dan mee met deze 2,5 uur durende wandelexcursie, begeleid door een ervaren gids. Wie weet komen we zelfs oog in oog te staan met een damhert.

Tip: het dragen van comfortabel zittende wandelschoenen is aan te raden. Controleer na je bezoek goed op teken.

Let op: honden zijn in dit gebied niet toegestaan.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan via onderstaand formulier.

Startpunt
Het plein voor de kleine expositie bij de entree van het gebied: Koningin Emmaweg 22, Vrouwenpolder. De entree bevindt zich aan het einde van een doodlopende weg die ligt aan de Koningin Emmaweg. Je kunt hier enkel lopend of met de fiets komen. Er is een fietsenstalling.
Parkeren kan aan het begin van die doodlopende weg, tegenover Uitspanning Oranjezon. Van daar is het ca. 7 minuten lopen.
Let op: dit is betaald parkeren.

Kosten
Volwassenen € 4,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,- p.p. Deze bijdrage moet worden voldaan via de automaat bij de entree; deze accepteert alleen muntgeld.
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap kunnen met max. 3 huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis deelnemen.

Aanmelden

Vermeld hier uw donateursnummer (te vinden op uw pasje) of, voor niet-donateurs, 'nvt'

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring