19
oktober

Natuurstudie voor het hele gezin!

•  Begint om 14:00

Zit je op de basisschool en houd je van de natuur? Kom dan met je ouder(s) , opa, oma of andere begeleider naar de Slikken van de Heen.
Dit halfopen landschap, met open vlaktes, struwelen en bomen was vroeger een getijdengebied. Dat is nog goed te zien aan de talloze voormalige getijdengeulen. In dit ruige oerlandschap heb je grote kans op een ontmoeting met wilde paarden, Koniks, en wie weet wat nog meer...
Je krijgt wat attributen mee om onderweg de natuur goed te kunnen bestuderen!

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan via onderstaand formulier.

Startpunt
De tocht start bij het informatiebord van Het Zeeuwse Landschap, aan de Campweg.
Deze grenst aan de parallelweg van de N257. Rijdend op de N257 kom je bij een rotonde, daar kun je kiezen voor de richting Sint Philipsland of Steenbergen. Bij die rotonde volg je de parallelweg terug langs de N257. Bij de scherpe bocht in de weg begint de Campweg en is het startpunt.

Kosten
Volwassenen: € 4,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,- p.p.
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap en hun huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis!

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

 

foto Iman Fase

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring