Natuurstudie voor het hele gezin!

Lijkt het je leuk om als gezin een educatieve dag in het Zeeuwse landschap door te brengen? Ga dan mee met deze 2,5 uur durende gezinsexcursie in Slikken van de Heen.

De Slikken van de Heen is een halfopen landschap, met open vlaktes, struwelen en bomen. De talloze voormalige getijdengeulen laten zien dat dit vroeger een getijdengebied was. Naast koniks en rode geuzen leven hier sinds het voorjaar ook wisenten. Wisenten zijn unieke dieren, die nog nergens anders in Zeeland voorkomen. 

Tijdens deze wandelexcursie, die speciaal gericht is op gezinnen met kinderen, leer je niet alleen alles over dit unieke gebied, maar krijg je ook wat attributen om de natuur goed te kunnen bestuderen!

Tip: het dragen van comfortabel zittende wandelschoenen is aan te raden

Let op: honden zijn in dit gebied niet toegestaan.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan via onderstaand formulier. I.v.m. corona kunnen maximaal 12 personene deelnemen.

Startpunt
De tocht start bij het informatiebord van Het Zeeuwse Landschap, aan de Campweg.
Deze grenst aan de parallelweg van de N257. Rijdend op de N257 kom je bij een rotonde, daar kun je kiezen voor de richting Sint Philipsland of Steenbergen. Bij die rotonde volg je de parallelweg terug langs de N257. Bij de scherpe bocht in de weg begint de Campweg en is het startpunt.

Kosten
Volwassenen: € 4,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,- p.p. Dit bedrag graag contant en gepast betalen aan de gids.
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap kunnen met max. 3 huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis deelnemen.

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wil je met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

foto Iman Fase

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring