13
september

Modderen en ploeteren door Het Verdronken Land van Saeftinghe

•  Begint om 13:30

Een tocht door Het Verdronken Land van Saeftinghe is pittig, maar een onvergetelijke ervaring! Ongeveer 3 uur lang loodst een ervaren gids u door het grootste brakwaterschor van Europa. Over slik en schor, vaak dwars door een van de honderden geulen, die iedere vloed weer vol lopen. De zilte vegetatie is uniek en er leven talloze vogelsoorten.

Gezien de aard van het terrein en de zwaarte van de tocht kunnen kinderen onder de tien jaar, mensen die niet al te gezond of slecht ter been zijn, zwangere vrouwen en hartpatiënten niet deelnemen aan deze excursie.
Kledingadvies: goed passende laarzen, op het weer afgestemde kleding en droge kleding voor na de tocht, evt. een wandelstok.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 3 dagen van tevoren via het speciale aanmeldformulier voor Saeftinghe-excursies.

Startpunt
Bezoekerscentrum Saeftinghe, Emmaweg 4, 4568 PW Nieuw-Namen

Kosten
Volwassenen € 8,00 p.p., kinderen 10-16 jaar € 4,00.
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap en hun huisgenoten kunnen op vertoon van hun donateurspas gratis aan de excursie deelnemen.

Honden niet toegestaan.

Deze excursie is bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 7 personen mee doen aan een rondleiding door Saeftinghe of stelt u prijs op een privégids voor uw groep? Vraag dan een excursie op maat aan.

 

Deel deze activiteit

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson