28
december

Meeuwen kijken

•  Begint om 10:00

Neeltje Jans is een geweldige plek voor meeuwen. Met aan de ene kant de Oosterschelde en aan de andere kant de Noordzee vinden ze er voldoende voedsel. Het duingebied biedt een mooie plek om - met een groep, want meeuwen broeden in een kolonie - te broeden. In zo’n kolonie is het vaak een drukte van jewelste; er wordt gebekvecht, er wordt voedsel gezocht en er vinden allerlei onderlinge conversaties plaats!

Ben je benieuwd hoe dit spektakel er in het echt uitziet? Laat je door een ervaren gids meenemen tijdens deze 2,5 uur durende wandelexcursie.

Tip: afhankelijk van eb en vloed kan het gebied nat zijn. Het dragen van laarzen is aan te raden.

Let op: honden zijn tijdens de excursie niet toegestaan.
Aanmelden is niet nodig.

Startpunt
Wanneer je recht op ‘Neeltje Jans mosselen’ (Faelweg 1, Vrouwenpolder) rijdt, sla je op die T-splitsing rechtsaf. Aan het einde van die weg zie je een slagboom. Voor deze slagboom sla je linksaf. Hier vind je een kleine parkeerplaats waar de excursie start.

Kosten
Volwassenen: € 4,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,- p.p.Dit bedrag graag contant en gepast betalen aan de gids.
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap kunnen met max. 3 huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis deelnemen.

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wil je met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring