22
april

Meeuwen kijken op Neeltje Jans

•  Begint om 15:30

Neeltje Jans is een geweldige plek voor meeuwen. Met aan de ene kant de Oosterschelde en aan de andere kant de Noordzee vinden ze er voldoende voedsel. Het duingebied biedt een mooie plek om - met een groep, want meeuwen broeden in een kolonie - te broeden. In zo’n kolonie is het vaak een drukte van jewelste; er wordt gebekvecht, er wordt voedsel gezocht en er vinden allerlei onderlinge conversaties plaats!

Aanmelden is niet nodig.

Startpunt
Wanneer u recht op ‘Neeltje Jans mosselen’ (Faelweg 1, Vrouwenpolder) rijdt, slaat u op die T-splitsing rechtsaf. Aan het einde van die weg kunt u links parkeren. Daar start ook de rondleiding.

Kosten
Volwassenen: € 4,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,- p.p. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap en hun huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis.

De hond mag mee, mits aangelijnd.

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring