Kinderwandeling - speuren naar sporen

Speur met het hele gezin naar dierensporen in Oranjezon. De excursie is speciaal gemaakt voor kinderen en hun (groot)ouders. Trek stevige stappers en oude kleren aan en ga met gids Hilda op zoek naar pootafdrukken en andere sporen. Wat voor sporen zouden dat kunnen zijn? 

Oranjezon is een gevarieerd natuurgebied waar de paden zich met hoogteverschillen slingeren door de duinen, duingraslanden, struwelen, loof- en naaldbos.

Let op: honden zijn in dit gebied niet toegestaan.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan via onderstaand formulier.

Startpunt
Het plein voor de kleine expositie bij de entree van het gebied: Koningin Emmaweg 22, Vrouwenpolder. De entree bevindt zich aan het einde van een doodlopende weg die ligt aan de Koningin Emmaweg. Je kunt hier enkel lopend of met de fiets komen. Er is een fietsenstalling.
Parkeren kan aan het begin van die doodlopende weg, tegenover Uitspanning Oranjezon. Van daar is het ca. 7 minuten lopen.
Let op: dit is betaald parkeren.

Kosten
Volwassenen: € 6,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 3- p.p.  Deze bijdrage moet worden voldaan via de automaat bij de entree; deze accepteert muntgeld en je kan er pinnen.
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, op vertoon van hun donateurspas, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring