Kinder Paas Speurtocht

Ook dit jaar organiseert Bezoekerscentrum Saeftinghe volgens traditie weer een leuke Paasactiviteit voor kinderen en (groot)ouders.
Om 13:00 uur vertrekken we vanaf het Bezoekerscentrum voor een wandeltocht over het buitendijks gelegen plankierpad o.l.v. een gids. Tijdens de tocht worden er paaseieren gezocht en spelletjes gedaan.
Aansluitend is er koffie voor de volwassenen, limonade en chocolademelk voor de kinderen en een lekkere paaslekkernij.
De activiteit duurt ongeveer 2 uur.

Trek kleren aan die een beetje vies mogen worden en laarzen of oude schoenen. Neem voor de zekerheid droge kleding mee voor na de tocht.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan tot 15 april. VOL=VOL!
Vermeld in de mail met hoeveel kinderen en hoeveel volwassenen u komt en wat de leeftijd van de kinderen is.

Startpunt
Bezoekerscentrum Saeftinghe, Emmaweg 4, 4568 PW Nieuw-Namen

Kosten
Bekijk het overzicht van onze Saeftinghe-excursietarieven. Paaseieren, drankjes en paaslekkernijen zijn bij de prijs inbegrepen.

Deze excursie is bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 7 personen mee doen aan een rondleiding door Saeftinghe of stelt u prijs op een privégids voor uw groep? Vraag dan een excursie op maat aan.

 

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring