Over de excursie

Na twee dagen binnen zitten is het tijd om eruit te gaan! Oranjezon biedt alles wat een natuurliefhebber zich kan wensen: diversiteit in soorten en variëteit in landschap. En misschien ligt er wel een laagje sneeuw.

We blijven nog even in de kerstsferen in een winters Oranjezon. Een ervaren gids neemt je tijdens de 2,5 uur durende wandeling mee door een deel van het gebied. De gids vertelt je verhalen over de historie van het gebied, over de dieren die hier leven en de planten en bomen die er groeien.  

Groep mensen loopt door Oranjezon

Tarieven & tijden

Volwassenen: € 5,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,50- p.p. De bijdrage moet worden voldaan via de automaat bij de entree; deze accepteert muntgeld en je kan er pinnen. 
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, op vertoon van hun donateurspas, 50% korting voor twee volwassenen en gratis deelname voor twee kinderen tot 16 jaar. 

Tijden
De excursie start om 10.00.

Het was een interessante en mooie excursie, ook voor de twee kinderen van 9 en 8 jaar die bij ons waren
Bastiaan
Deelnemer excursie

Aanmelden Kerst in Oranjezon

Datum en aantal personen
Je gegevens
Titel

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.