Over de excursie

Trek er tijdens de Paasdagen lekker op uit met het hele gezin! Onder leiding van een gids maak je een laagdrempelige, maar mooie wandeling over het buitendijks gelegen plankier- en ruigelaarzenpad.

De gids vertelt je onderweg van alles over het landschap, de geschiedenis en de flora en fauna van het gebied. Kinderen krijgen een zoekkaart mee om onderweg in te vullen.

De wandeling is 3 km lang en duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De route loopt grotendeels over vlonderpaden en licht drassige ondergrond. Draag dus stevige, oude schoenen die vies mogen worden; laarzen kan natuurlijk ook.

Wij vragen je om van tevoren de  aanwijzingen, regels en voorwaarden  te lezen en na te leven. 

Ruige laarzen Route Saeftinghe

Tarieven & tijden

Volwassenen €8,00 p.p., kinderen tot 16 jaar €4,00 p.p. 

Donateurs van Het Zeeuwse Landschap krijgen, op vertoon van hun donateurspas, 50% korting voor twee volwassenen en nemen gratis twee kinderen tot 16 jaar mee. 

Starttijd
De excursie start om 11:30 uur.

Meld je aan

Gerelateerde activiteiten

Ontdek meer natuur en activiteiten in Zeeland

Er is zo veel te beleven in Zeeland. Ga voor meer activiteiten en wandelroutes naar het overzicht.

Bekijk meer activiteiten

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het heel leuk is om met de hond in een natuurgebied te lopen, maar in de kwetsbare natuurterreinen die we beheren is daarvoor niet altijd ruimte. Waarom dat is lees je hier. Ook vind je daar informatie waar ze wél aangelijnd op de wandelpaden mee mogen! 

In diverse gebieden is het mogelijk om een excursie op maat te organiseren. Hier lees je meer over de mogelijkheden en kun je eenvoudig een online aanvraag doen. Doe dat wel minimaal 2 weken voor de gewenste datum, zodat we je een gericht aanbod kunnen doen.