8
december

Fotograferen in de Zeeuwse wildernis =VOL=

•  Begint om 13:00
•  Eindigt om 16:30

Deze activiteit is reeds helemaal volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Een parkachtig landschap met bosschages en open gedeelten; een indrukwekkend gebied met veel afwisseling, prachtig voor een foto-excursie. In dit jaargetijde steken de kale bomen mooi af tegen een winterse lucht. Door de lage stand van de zon ontstaan er mooie silhouetten. Het open karakter van dit gebied zorgt voor verstilde winterse beelden. En de Schotse Hooglanders en Koniks, die er grazen, staan model voor onze camera.

Fotograaf Karin den Boer begeleidt deze tocht. Voor vertrek geeft ze uitleg hoe je al dit fraais in beeld kan brengen. De groep is niet groot, zodat er ook tijdens de tocht voldoende gelegenheid is voor uitleg en vragen. Bovendien gaat er een natuurgids mee. Hij brengt ons naar fotogenieke plekjes en vertelt over de flora en fauna. Kortom, fotograferen, wandelen en genieten op een mooie wintermiddag.
Fotograferen begint met goed kijken. De foto-excursie is dan ook geschikt voor beginnende en ervaren fotografen.
We sluiten de wandeling af met koffie/thee en appeltaart bij café ’t Durp, Sint Philipsland. Tijdens de koffie bespreken we de gemaakte foto’s.

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshop kan tot uiterlijk 26 november 2018, via het aanmeldformulier van Fotoatelier Karin den Boer.

Startpunt
De tocht start bij het informatiebord van Het Zeeuwse Landschap, aan de Campweg.
Deze grenst aan de parallelweg van de N257. Rijdend op de N257 kom je bij een rotonde, daar kun je kiezen voor de richting Sint Philipsland of Steenbergen. Bij die rotonde volg je de parallelweg terug langs de N257. Bij de scherpe bocht in de weg begint de Campweg en is het startpunt.

Kosten
Deelname kost € 45,- p.p.

Honden zijn niet toegestaan.

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

 

foto Jan Putters

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring