Fotograferen in de Zeeuwse wildernis

De Slikken van de Heen is een halfopen landschap, met open vlaktes, struwelen en bomen. De talloze voormalige getijdengeulen laten zien dat dit vroeger een getijdengebied was. Dit gevarieerde landschap is een uitdaging voor iedere fotograaf. De voormalige slikken en schorren zorgen voor vergezichten en verstilde foto’s. Het bosgebied is dicht begroeid. Hier is het invallend licht een belangrijke factor. De kale bomen in dit jaargetijde vormen mooie silhouetten in een winters landschap. Schotse Hooglanders en Koniks staan model voor onze camera.

Deze foto-excursie wordt georganiseerd door fotograaf Karin den Boer. De wandeling wordt begeleid door een gids van Het Zeeuwse Landschap. Die weet alles over de flora en fauna, neemt u mee buiten de gangbare paden en brengt u naar fotogenieke plekjes. U krijgt aanwijzingen hoe u de dieren het best kunt benaderen. Van de professionele fotograaf krijgt u uitleg en tips hoe u dit gebied het beste in beeld kunt brengen. Fototips, direct in de praktijk!
Kortom, fotograferen, wandelen en genieten.

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshop kan via het aanmeldformulier van Fotoatelier Karin den Boer.
Er geldt een maximum van 8 deelnemers. Vol=vol.

Startpunt
De tocht start bij het informatiebord van Het Zeeuwse Landschap, aan de Campweg. Daar verzamelen we tussen 9:30 en 9:45 uur.
De Campweg grenst aan de parallelweg van de N257. Rijdend op de N257 kom je bij een rotonde, daar kun je kiezen voor de richting Sint Philipsland of Steenbergen. Bij die rotonde volgt u de parallelweg terug langs de N257. Bij de scherpe bocht in de weg begint de Campweg en is het startpunt.

Kosten
Deelname kost € 45,- p.p.

 

foto: Kari  den Boer

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring