Foto-workshop Slikken van de Heen

Fotograferen in een prachtig en gevarieerd natuurgebied met volop flora en fauna, open vlaktes, struweel, bomen met karakter en oude kreken. Met een beetje geluk treffen we de sfeer van zonsopgang met een deken van mist boven het landschap. En zien we voor de camera het natuurlijke gedrag van konikpaarden, rode geuzen en wisenten.
Samen met Frans Tijink, gids bij Het Zeeuwse Landschap en natuurfotograaf, ga je op pad. Op zoek naar het bijzondere van dit gebied tijdens deze 3 uur durende workshop. Met handige aanwijzingen die Frans kan geven ga je het bijzondere van de Slikken van de Heen in beeld brengen.
Geschikt voor zowel beginners als ervaren fotografen.

Let op: honden zijn in dit gebied niet toegestaan.

Tips:
- Comfortabel zittende wandelschoenen
- Kleding die warm genoeg is om eventueel mee op de grond te liggen
- Camera

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan via onderstaand formulier. Voor deze workshop kunnen maximaal 8 personen zich inschrijven.

Startpunt
De tocht start bij het informatiebord van Het Zeeuwse Landschap, aan de Campweg. Deze grenst aan de parallelweg van de N257. Rijdend op de N257 kom je bij een rotonde, daar kun je kiezen voor de richting Sint Philipsland of Steenbergen. Bij die rotonde volg je de parallelweg terug langs de N257. Bij de scherpe bocht in de weg begint de Campweg en is het startpunt.

Kosten
Per deelnemer zijn de kosten €20,-. Voor donateurs van Het Zeeuwse Landschap €15,00 p.p.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring