5
oktober

Fossielen zoeken in Het Zwin =VOL=

•  Begint om 10:00

Deze excursie is reeds helemaal volgeboekt.
Reserveren is niet meer mogelijk.

Leer alles over fossielen!
Het Zwin is vermaard om de vele fossielen, vooral haaientanden, die je er op het strand kunt vinden. Maar, dan moet je wel weten waar je op moet letten. Daarom beginnen we de zoektocht met een presentatie door fossielendeskundige Ruud Lie in strandpaviljoen De Zeemeeuw. Met deze kennis op zak gaan we op het strand op zoek naar fossielen! Stenen, haaietanden, schelpen...

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan tot uiterlijk donderdagmiddag voorafgaand aan de excursie via onderstaand aanmeldingsformulier.

Startpunt
Strandpaviljoen De Zeemeeuw.
Parkeren kan bij het Zwin Infopunt aan de G. van Hoekestraat 2,4525 NH Retranchement. Het infopunt met parking ligt aan de rand van Cadzand-Bad, richting Retranchement. Volg vanaf hier de borden naar De Zeemeeuw. Een betonnen pad leidt vanaf de parking naar het strandpaviljoen.

Kosten
Volwassenen: € 4,- p.p., kinderen tot 16 jaar € 2,- p.p. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap en hun huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis!

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring