30
juli

Fietsen rondom Waterdunen

•  Begint om 10:00

Het Zeeuwse Landschap organiseert tot en met 24 september iedere dinsdagochtend om 10.00 uur een rondleiding door Waterdunen onder begeleiding van een gids. In de even weken is het een wandeling, startend vanaf LoodsTien. In de oneven weken een fietstocht vanaf ’t Hof Waterdunen.

In Waterdunen werken vijf partijen samen: de Provincie Zeeland, de gemeente Sluis, Waterschap Scheldestromen, Molecaten en Het Zeeuwse Landschap. Tussen Groede en Breskens ontstaat zo een 350 hectare groot gebied waarin natuur, recreatie, kustversterking en aquacultuur worden gecombineerd.

Fietsen rondom dit gebied levert er een compleet en gevarieerd beeld van op. Onderweg vertelt de gids onder andere over de kustversterkingswerken, de getijdenduiker, de plannen voor het recreatiegebied en de reeds aanwezige en toekomstige natuurwaarden.

De tocht duurt 2 à 2,5 uur.
Deelnemers moeten zelf voor een fiets zorgen.
Aanmelden is niet nodig.

Startpunt
’t Hof Waterdunen, Hogedijk 3, Breskens

Kosten
Volwassenen: € 4,- p.p., kinderen tot 16 jaar €2,- p.p.
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap en hun huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis.

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

Bron: Provincie Zeeland

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring