Fietsen door de Zwinstreek

De Zwinstreek is niet alleen prachtig vanwege haar natuur, maar is ook rijk aan historie. Laat je meevoeren door de verhalen van de gids!
We fietsen gedurende 2,5 uur door het groene landschap van West-Zeeuws-Vlaanderen. Je ontdekt hoe dit unieke landschap is gevormd en wat zich hier in het verleden afspeelde. De Tachtigjarige Oorlog is hierbij een belangrijk onderwerp.
De route is ongeveer 20 kilometer. Stop- en vertelplaatsen zijn onder meer de Olieschans, de Kruisdijkschans en de stad Aardenburg. In Aardenburg kun je als je wilt in een horecagelegenheid op eigen kosten iets nuttigen.

Heb je geen fiets, geen probleem. Voor € 10,- huur je er een bij ’t Rinkeltje, Sint Annastraat 23, 4524 JB Sluis (ca. 2 km. van het startpunt). Reserveren via 0117-462616.

Let op: honden zijn tijdens de excursie niet toegestaan.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan via onderstaand formulier.

Startpunt
De slagbomen bij de parkeerplaats van Toversluis, Nieuwstraat 83a, 4524 EG Sluis

Kosten
Deelname kost € 4,- p.p, kinderen tot 16 jaar € 2,- p.p. Dit bedrag graag contant en gepast betalen aan de gids.
Donateurs van Het Zeeuwse Landschap kunnen met max. 3 huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis deelnemen.

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wil je met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring