Excursie natuurfotografie =GEANNULEERD=

Deze excursie is geannuleerd.
Reserveren is niet meer mogelijk.

Het gevarieerde landschap met zijn rijkdom aan planten en vogels, de vloeiende lijnen van slikken en geulen, de uitgestrektheid en het spel van water, licht en kleuren maken Het Verdronken Land van Saeftinghe een gebied met unieke fotogenieke kwaliteiten. Tijdens een excursie in de ochtenduren, kan elke fotograaf zijn hart ophalen. De excursie wordt begeleid door een erkend Saeftinghegids, waardoor het mogelijk is om naar de mooiste plekjes in het gebied te wandelen. Tijdens de wandeling wordt naast informatie over het gebied, ook tips en uitleg gegeven voor het maken van mooie foto’s. De excursie wordt afgesloten met een lekkere lunch in het bezoekerscentrum. Tijdens de lunch worden de gemaakte foto’s bekeken en besproken. Voor de deelnemers bestaat de mogelijkheid om de door hen zelf geselecteerde mooiste foto’s te exposeren in Bezoekerscentrum Saeftinghe.

  • Gezien de aard van het terrein en de zwaarte van de tocht worden geen kinderen jonger dan 10 jaar, mensen die niet al te gezond of slecht ter been zijn, hartpatiënten of zwangere vrouwen toegelaten.
  • Deelnemers zijn verplicht kennis te nemen van aanwijzingen, regels en voorwaarden en deze als zodanig na te leven.
  • Kledingadvies: goedpassende laarzen of oude schoenen en droge kleding voor na de tocht, evt. een wandelstok.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 3 dagen van tevoren via het speciale aanmeldformulier voor Saeftinghe-excursies. Inschrijvingen zijn pas definitief zodra uw deelname door ons bevestigd en het verschuldigde bedrag aan ons overgemaakt is.

Startpunt
Bezoekerscentrum Saeftinghe, Emmaweg 4, 4568 PW Nieuw-Namen

Kosten
Deelname kost € 35,- p.p.

Deze excursie is bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 7 personen mee doen aan een rondleiding of stelt u prijs op een privégids voor uw groep? Vraag dan een excursie op maat aan.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring