27
juli

Exclusief voor donateurs: Vloedmerkplanten =VOL=

•  Begint om 10:00

Deze excursie is reeds helemaal volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Speciaal voor de donateurs van Het Zeeuwse Landschap, organiseren we exclusieve rondleidingen, gegeven door één van onze medewerkers, vaak op een locatie waar u normaal gesproken niet zo snel komt.
Dit keer gaat ecoloog Chiel Jacobusse met u op pad op zoek naar vloedmerkplanten. Je zou het niet verwachten dat er aan de vloedlijn planten te vinden zijn, want het zijn niet de meest ideale plekken om te groeien. De planten zijn dan ook echte specialisten: taaie planten die bestand zijn tegen het zoute water, de zilte wind en het striemende zand. Een goede Zeeuwse plek om ze te vinden is de noordkust van Noord-Beveland, bij de inlagen.

Aanmelden
Deze excursie is exclusief voor donateurs.
Reserveren is noodzakelijk en kan via onderstaand formulier. Vermeld daarbij het nummer dat op uw donateurpas staat (Vragen, opmerkingen).
Er geldt een maximum aantal deelnemers, vol=vol.

Startpunt
Keihoogteweg, 4491 PT Wissenkerke (tussen Inlaag Keihoogte en minicamping Zeelucht)

Kosten
Deelname is gratis, inclusief koffie of thee.

Honden zijn niet toegestaan.

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring