6
april

Exclusief voor donateurs: 't Hof Waterdunen =VOL=

•  Begint om 14:00

Deze excursie is reeds helemaal volgeboekt. Reserveren is niet meer mogelijk.

Speciaal voor de donateurs van Het Zeeuwse Landschap, organiseren we exclusieve rondleidingen, gegeven door één van onze medewerkers, vaak op een locatie waar u normaal gesproken niet zo snel komt. Dit keer nodigen we u uit om een kijkje te nemen op ’t Hof Waterdunen, gelegen aan de rand van het gelijknamige project.

De negentiende-eeuwse woning en bakkeet zijn hersteld en in 2016 als dienstwoning betrokken. Het complex fungeert als steunpunt voor het natuurbeheer in Waterdunen en de activiteiten van het Kustlaboratorium. We nemen ook een kijkje in de schuur, die we nog gaan opknappen. Aan de rand van het erf ligt het Kustlabgebouw. Wanneer de aquacultuur start, zal dit gebouw daarbij een rol spelen. Er is een technische ruimte voor onder andere de pomp die zeewater naar binnen haalt. Op de eerste verdieping van het gebouw, met prachtig uitzicht over de omgeving, sluiten we af met een kop koffie of thee. Onze medewerker die op deze boerderij woont geeft deze rondleiding.

Aanmelden
Reserveren is noodzakelijk en kan via onderstaand formulier.
Er geldt een maximum aantal deelnemers, vol=vol.

Startpunt
’t Hof Waterdunen, Hogedijk 3, Waterdunen.Kosten

Kosten
Deelname is gratis.

Honden zijn niet toegestaan.

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring