4
april

Exclusief voor donateurs: maak kennis met de wisent

•  Begint om 14:00

Speciaal voor de donateurs van Het Zeeuwse Landschap organiseren we een exclusieve rondleiding op een bijzondere locatie, verzorgd door één van onze medewerkers. Dit keer gaan we naar de Slikken van de Heen, om kennis te maken met een voor Zeeland nieuwe grazer: de wisent.

In het voorjaar van 2020 wordt een aantal wisenten uit Maashorst overgeplaatst naar de Slikken van de Heen. Wisenten komen in Zeeland nog niet voor. Het gebied zal na de overplaatsing een tijdje afgesloten zijn voor het publiek om de wisenten te laten wennen aan hun nieuwe leefomgeving.
Omdat we onze donateurs een bijzondere ervaring aan willen bieden, kunnen zij al tijdens deze gewenningsperiode naar de wisenten komen kijken.

Tijdens de wandeling krijgt u alle informatie over deze dieren, wat ze zo uniek maakt en wat zij bijdragen aan de natuur in dit bijzondere gebied.

Tip: het dragen van comfortabel zittende wandelschoenen is aan te raden

Let op: honden zijn in dit gebied niet toegestaan.

Aanmelden
Deze excursie is exclusief voor donateurs.
Reserveren is noodzakelijk en kan via onderstaand formulier. Vermeld daarbij het nummer dat op uw donateurpas staat.
Er geldt een maximum aantal deelnemers, dus wees er snel bij.

Startpunt
De tocht start bij het informatiebord van Het Zeeuwse Landschap, aan de Campweg.
Deze grenst aan de parallelweg van de N257. Rijdend op de N257 kom je bij een rotonde, daar kun je kiezen voor de richting Sint Philipsland of Steenbergen. Bij die rotonde volg je de parallelweg terug langs de N257. Bij de scherpe bocht in de weg begint de Campweg en is het startpunt.

Kosten
Deelname is gratis.

 

Aanmelden

Vermeld hier uw donateursnummer (te vinden op uw pasje) of, voor niet-donateurs, 'nvt'
foto Esther Linnartz

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring