13
juli

De verhalen van het landschap in de Zwinstreek

•  Begint om 14:00

Fiets gezellig mee met deze begeleide fietstocht door het groene landschap van west Zeeuws-Vlaanderen. Onderweg vertelt de gids van alles, maar de rode draad in het verhaal is hoe dit landschap gevormd is. Wat zich hier in het verleden afspeelde - vooral ten tijde van de Tachtigjarige Oorlog - is tot op de dag van vandaag te zien. Stop- en vertelplaatsen zijn onder meer de Olieschans, de Kruisdijkschans en de stad Aardenburg.
De route is ca. 20 kilometer. In Aardenburg is er een horeca stop waar op eigen kosten iets genuttigd kan worden.
Heeft u geen fiets, geen probleem. Voor € 10,- huurt u een fiets bij ’t Rinkeltje, Sint Annastraat 23, 4524 JB Sluis (ca. 2 km. van het startpunt). Reserveren via 0117-462616.
Aanmelden voor de excursie is niet nodig. 

Startpunt
De slagbomen bij de parkeerplaats van Toversluis, Nieuwstraat 83a, 4524 EG Sluis

Kosten
Deelname kost € 4,- p.p, kinderen tot 16 jaar € 2,- p.p; graag met gepast geld betalen. Donateurs van Het Zeeuwse Landschap en hun huisgenoten op vertoon van hun donateurspas gratis.

Onze excursies zijn bedoeld voor individuele personen of gezinnen. Wilt u met meer dan 5 personen mee doen aan een rondleiding? Vraag dan een excursie op maat aan.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring