Kiek Zeeland

Kiek Zeeland, reisgids voor wie zich even Zeeuw wil voelen

Het Zeeuwse Landschap heeft met veel plezier een bijdrage geleverd aan de reisgids voor Zeeland: 'KIEK Zeeland, reisgids voor wie zich even Zeeuw wil voelen'. We mogen trots zijn op de mooie natuur in onze provincie!
Een provincie van land en water, met eilanden en delen die ieder hun eigen karakter hebben weten te behouden. Aan de bijna vijfhonderd kilometer Zeeuwse kust is veel te beleven, te zien en te doen, ook voor kinderen. De steden en pittoreske dorpen zijn vaak bijzonder en verrassend.
'Kiek Zeeland' zet het allemaal op een rijtje, met veel tips van locals. Dit varieert van de beste lunchrooms en overnachtingsmogelijkheden tot tradities en jaarlijkse evenementen. Zelfs de Zeeuwen zullen er van opkijken: al dit leuks binnen hun provincie!

De beschrijvingen van onze natuurgebieden, zowel de grote als kleine, bekende als minder bekende, geven de gids een extra dimensie en laten zien dat er van alles te ontdekken is over de natuur en de rijke historie van het Zeeuwse landschap.

Kiek Zeeland is een uitgave van boekkhandel en uitgeverij Het Paard van Troje.

Stichting Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert en beschermt waardevolle gebieden en historische pareltjes in Zeeland, bij elkaar bijna 10.000 ha. Geniet mee dankzij de vele wandelroutes, uitkijkpunten en excursies!

Ontwerp & realisatie: Nilsson

Privacyverklaring